Behandelingen

Traditionele Thaise massage

Thaise massage, ook bekend als Thaise yogamassage, is een unieke genezingspraktijk die acupressuur, geassisteerde yogahoudingen en ritmische compressie combineert. Deze eeuwenoude techniek helpt de flexibiliteit te verbeteren, spierspanning te verlichten en de energiebalans in het lichaam te herstellen, met als resultaat een diep verjongende en verkwikkende ervaring.

vanaf € 60 - 1 uur

Hot Stone Massage

Ervaar de zalige ontspanning van een hotstone massage. Met verwarmde stenen die je spieren kalmeren, smelt deze oude techniek spanning weg, vermindert stress en bevordert diepe ontspanning, waardoor je je verjongd en vernieuwd voelt.

vanaf €60 - 1 uur

Deep Tissue

Deep tissue massage richt zich op de diepere lagen van spieren en bindweefsels, waarbij stevige druk en langzame bewegingen worden gebruikt om chronische spierspanning en ongemak te verlichten. Deze therapeutische techniek helpt knopen los te maken, de bewegingsvrijheid te verbeteren en over het algemeen ontspanning en welzijn te bevorderen. 

 

vanaf €60 - 1 uur

Ontspanning

Triggerpointtherapie richt zich op specifieke gebieden van spierspanning en ongemak, bekend als triggerpoints. Door gerichte druk uit te oefenen en deze knopen los te laten, helpt deze techniek pijn te verlichten, de mobiliteit te verbeteren en de balans in de betrokken spieren te herstellen, wat leidt tot algehele ontspanning en verlichting.

vanaf €60 - 1 uur

Scroll to Top